Kacketi sa stampom

Vez na kacketima
Vez na kacketima
Vez na kacketima

Kacketi sa stampom

Tomash Production u ponudi ima promotivne tekstilne proizvode čija je namena, pre svega, promocija proizvoda, delatnosti raznih kulturnih i sportskih manifestacija ili firme.

Sa našim artiklima i uslugom direktne digitalne stampe i kompjuterskog veza, ne postoje ograničenja u dizajnu, te tako proizvod dobija na originalnosti koji će se sa zadovoljstvom nositi, a vi dobijate originalnu, jeftinu i trajnu – šetajuću reklamu.

U ponudi imamo vise modela. Kliknite ovde za katalog.

kacketi

Kompjuterski vez je najatraktivniji način brendiranja. Ovom tehnikom se može raditi na različitom tekstilnom materijalu kao i na koži. Mogućnost ispisivanja logoa, slogana, amblema, učinila je vez zanimljivim za promotivnu industriju!
Masine za vez su danas potpuno kompjuterizovane i mogu automatski da izvode razne vrste vezova. Motivi se kreiraju i pripremaju u kompjuteru, a podaci o motivu se prenose u masinu za vez. Masina automatski vodi iglu po tkanini prema zadatom motivu koji se nalazi u memoriji.

kacketi

Ljudi su od davnina imali potrebu za ukrašavanjem svoje odeće. Istorija veza seze u davnu proslost i predstavlja deo nasledja svetskih kultura: asirske, egipatske, grcke, rimske…  Smatra se da su najlepsi primerci veza izradjeni u Egiptu (koptska umetnost veza), a kasnije je ova umetnost preneta u Vizantiju. U srednjem veku, vez je bila umetnost kojom su se bavile profesionalne vezilje na dvorovima i majstori u okviru crkve.

Ako zelite da saznate nesto vise o vezu kliknite ovde

 

 KACKETI – Stampa i vez na kacketima, kacketi sa vezom
kacketi sa stampom