Mi štampamo i vezemo vaše snove !

Features slider
1
Direktna digitalna štampa na tekstilu

Direktna digitalna štampa

Direktna digitalna štampa na tekstilu nudi perfektan otisak, izuzetnu postojanost boja i otpornost na temperaturu. Maksimalni format štampe je 40x50cm. Pri pravilnom održavanju boje su trajne, ne skidaju se, ne pucaju i ne ljušte, jer ulaze u materijal te se impregniraju sa njim.

Radovi

Features slider
2
Digitalni vez

Digitalni vez

Kompjuterski vez je najatraktivniji način brendiranja. Ovom tehnikom se može raditi na različitom tekstilnom materijalu kao i na koži. Mogućnost ispisivanja logoa, slogana, amblema, učinila je vez zanimljivim za promotivnu industriju.

Radovi

Features slider
3
Proizvodnja

Proizvodnja

Tomash Production u ponudi ima promotivne tekstilne proizvode cija je namena, pre svega, promocija proizvoda, delatnosti, raznih kulturnih i sportskih manifestacija ili firme.

Pročitaj više

Features slider
4
Nema ograničenja

Nema ograničenja

Sa nasom uslugom industrijske digitalne stampe (pun kolor) i digitalnog veza, ne postoje ogranicenja u dizajnu, te tako proizvod dobija na originalnosti koji ce se sa zadovoljstvom nositi, a vi dobijate originalnu, jevtinu i trajnu - setajucu reklamu. Nema ogranicnja u tirazu!

Pročitaj više

Tomash Production raspolaže najsavremenijim mašinama za direktnu digitalnu štampu na tekstilu i kompjuterski vez. U potpunosti su kompjuterizovane i predstavljaju zadnju reč tehnike, te omogućavaju postizanje neverovatnih efekata na tekstilu.

Projekti
Poslednji blogovi

Direktna digitalna stampa na majicama Majice sa stampom Beograd