Majice sa stampom – Rules Shop

 

Rules2x majice
Rules2x majice
Rules2x majice
Rules2x majice
Majice sa stampom

Rules2x je kreativan tim u firmi Tomash production koji ce vam pomoci da svoje zelje i ideje prenesete na majicu i budete uvek u svom stilu. Ukoliko se ne snalazite na racunaru, nas tim ce uraditi dizajn po zelji za vasu majicu. Ova usluga je besplatna.

Narucivanje direktno preko sajta: www.majicerules.rs

Majice sa stampom

Svaki modni trend je uniformisanje. Vi ste jedinstveni i posebni!
Neka takav bude i vas stil!

Direktna digitalna štampa na tekstilu nudi perfektan otisak, izuzetnu postojanost boja i otpornost na temperaturu. Maksimalni format štampe je 40x50cm. Pri pravilnom održavanju boje su trajne, ne skidaju se, ne pucaju i ne ljušte, jer ulaze u materijal te se impregniraju sa njim.

 

Direktna digitalna stampa je proces gde se željeni motiv štampa direktno na tekstilu preko računara i specijalnog štampača. Ova vrsta štampe omogućava postizanje neverovatnih efekata na tkanini, izuzetnu preciznost, perfektan otisak i postojanost boja.
Pri pravilnom održavanju boje su trajne, ne skidaju se, ne pucaju i ne ljušte, jer ulaze u materijal te se impregniraju sa njim.
Kompjuterski vez je najatraktivniji način brendiranja. Ovom tehnikom se može raditi na različitom tekstilnom materijalu kao i na koži. Mogućnost ispisivanja logoa, slogana, amblema, učinila je vez zanimljivim za promotivnu industriju.

 

 majice sa stampom Majice sa stampom – Rules2x Shop