Majice za parove

 

Rules2x majice
Rules2x majice
Rules2x majice
Rules2x majice

Majice za parove
Rules2x je kreativan tim u firmi Tomash production koji ce vam pomoci da svoje zelje i ideje prenesete na majicu i budete uvek u svom stilu. Ukoliko se ne snalazite na racunaru, nas tim ce uraditi dizajn po zelji za vasu majicu. Ova usluga je besplatna.
Narucivanje direktno preko sajta: www.majice-rules2x.com

Poseti nas Rules2x Online Shop: www.majice-rules2x.com

Majice za parove

Svaki modni trend je uniformisanje. Vi ste jedinstveni i posebni!
Neka takav bude i vas stil!

Pri pravilnom održavanju boje su trajne, ne skidaju se, ne pucaju i ne ljušte, jer ulaze u materijal te se impregniraju sa njim.
Otisak je postojan na temperaturu, svetlost i pranje. Boje su ekološke, na vodenoj bazi te se ovim dostignucem ostvaruje i funkcija zaštite okoliša.
Direktna digitalna štampa ne poznaje ograničenja u dizajniranju. Dizajner ima neograničenu slobodu u kreiranju, a uzorak se može odmah uraditi bez vecih troškova pripremanja.

majice sa slikom po zelji

Direktna digitalna štampa na tekstilu nudi perfektan otisak, izuzetnu postojanost boja i otpornost na temperaturu. Maksimalni format štampe je 40x50cm.
Direktna digitalna stampa je proces gde se željeni motiv štampa direktno na tekstilu preko računara i specijalnog štampača. Ova vrsta štampe omogućava postizanje neverovatnih efekata na tkanini, izuzetnu preciznost, perfektan otisak i postojanost boja.

Majice sa slikom po zelji,  majice sa slikom iz racunara, majice za parove