Polo majice sa dugim rukavima

Polo majice sa kragnom
Polo majice sa kragnom
Polo majice sa kragnom

Polo majice sa dugim rukavima

Tomash Production u ponudi ima promotivne tekstilne proizvode čija je namena, pre svega, promocija proizvoda, delatnosti raznih kulturnih i sportskih manifestacija ili firme.

Sa našim artiklima i uslugom direktne digitalne stampe i kompjuterskog veza, ne postoje ograničenja u dizajnu, te tako proizvod dobija na originalnosti koji će se sa zadovoljstvom nositi, a vi dobijate originalnu, jeftinu i trajnu – šetajuću reklamu.

 

 

Katalog 2014
Ukoliko nemamo odgovarajuci artikl u katalogu, mozemo odraditi model po zelji.

Kompjuterski vez je najatraktivniji način brendiranja. Ovom tehnikom se može raditi na različitom tekstilnom materijalu kao i na koži. Mogućnost ispisivanja logoa, slogana, amblema, učinila je vez zanimljivim za promotivnu industriju!

Masine za vez su danas potpuno kompjuterizovane i mogu automatski da izvode razne vrste vezova. Motivi se kreiraju i pripremaju u kompjuteru, a podaci o motivu se prenose u masinu za vez. Masina automatski vodi iglu po tkanini prema zadatom motivu koji se nalazi u memoriji.

polo majice      polo majice

 Direktna digitalna štampa na tekstilu nudi perfektan otisak, izuzetnu postojanost boja i otpornost na temperaturu. Maksimalni format štampe je 40x50cm! 

Pri pravilnom održavanju boje su trajne, ne skidaju se, ne pucaju i ne ljušte, jer ulaze u materijal te se impregniraju sa njim.
Otisak je postojan na temperaturu, svetlost i pranje. Boje su ekološke, na vodenoj bazi te se ovim dostignucem ostvaruje i funkcija zaštite okoliša.
Direktna digitalna štampa ne poznaje ograničenja u dizajniranju. Dizajner ima neograničenu slobodu u kreiranju, a uzorak se može odmah uraditi bez vecih troškova pripremanja.

 Polo majice sa kragnom
polo majice sa dugim rukavima