Sito štampa Beograd


Pored direktne digitalne štampe, Tomash Prodution nudi i uslugu sito štampe za velike tiraže. Upit za ponudu možete poslati na našu email adresu studio@tomashpro.com

ss  ss2


 

Šta je to direktna digitalna štampa?

direktna digitalna stampa na tekstilu

Danas postoje tehnike štampanja kojima se mogu štampati neverovatno realne fotografije.
Jedna od tih tehinka je direktna digitalna štampa kao zadnja reč tehnike u toj oblasti.
Ova tehnika se pojavila tek krajem 20. veka sa pojavom savremenih računara.
Direktna digitalna stampa je proces gde se željeni motiv štampa direktno na tekstilu preko računara i specijalnog štampača. Ova vrsta štampe omogućava postizanje neverovatnih efekata na tkanini, izuzetnu preciznost, perfektan otisak i postojanost boja.

Pri pravilnom održavanju boje su trajne, ne skidaju se, ne pucaju i ne ljušte, jer ulaze u materijal te se impregniraju sa njim.

Otisak je postojan na temperaturu, svetlost i pranje. Boje su ekološke, na vodenoj bazi te se ovim dostignucem ostvaruje i funkcija zaštite okoliša.
Kod ove štampe nema ograničenja ni što se tice tiraža. Pogodna je za velike tiraže, naročito za varijabilnu štampu tj. za štampenje više razlicitih motiva u datom tiražu bez nekog većeg uticaja na cenu. Takodje je pogodna za srednje i male tiraže.
Direktna digitalna štampa ne poznaje ograničenja u dizajniranju. Dizajner ima neograničenu slobodu u kreiranju, a uzorak se može odmah uraditi bez vecih troškova pripremanja.

Jedna od prednosti ove vrste štampe je mogućnost štampanja originalnih motiva po želji, unikata tj. mogućnost štampanja jednog ili više različitih otisaka po povoljnoj ceni u odnosu na druge tehnike štampe.

Direktna digitalna stampa na tekstilu Direktna digitalna stampa na tekstilu – Tomash Productionstampa na majicama digitalnom tehnologijom sito stampa beograd sito štampa beograd