Stampa na keceljama

KECELJE - Kecelje sa stampom, kecelje sa vezom
KECELJE - Kecelje sa stampom, kecelje sa vezom
Stampa na keceljama

Tomash Production u ponudi ima promotivne tekstilne proizvode čija je namena, pre svega, promocija proizvoda, delatnosti raznih kulturnih i sportskih manifestacija ili firme.

Sa našim artiklima i uslugom direktne digitalne stampe i kompjuterskog veza, ne postoje ograničenja u dizajnu, te tako proizvod dobija na originalnosti koji će se sa zadovoljstvom nositi, a vi dobijate originalnu, jeftinu i trajnu – šetajuću reklamu.

U ponudi imamo vise modela. Kliknite ovde za katalog.

Direktna digitalna štampa na tekstilu nudi perfektan otisak, izuzetnu postojanost boja i otpornost na temperaturu. Maksimalni format štampe je 40x50cm. Pri pravilnom održavanju boje su trajne, ne skidaju se, ne pucaju i ne ljušte, jer ulaze u materijal te se impregniraju sa njim.

 

Kompjuterski vez je najatraktivniji način brendiranja. Ovom tehnikom se može raditi na različitom tekstilnom materijalu kao i na koži. Mogućnost ispisivanja logoa, slogana, amblema, učinila je vez zanimljivim za promotivnu industriju.

stampa na keceljama

Kompjuterski vez je najatraktivniji način brendiranja. Ovom tehnikom se može raditi na različitom tekstilnom materijalu kao i na koži. Mogućnost ispisivanja logoa, slogana, amblema, učinila je vez zanimljivim za promotivnu industriju!
Masine za vez su danas potpuno kompjuterizovane i mogu automatski da izvode razne vrste vezova. Motivi se kreiraju i pripremaju u kompjuteru, a podaci o motivu se prenose u masinu za vez. Masina automatski vodi iglu po tkanini prema zadatom motivu koji se nalazi u memoriji.

 

 

KECELJE – Stampa i vez na keceljama, kecelje sa vezom
stampa na keceljama