stampa na majicama beograd

Stampa na majicama Beograd

Firma: Tomash Production
direktna digitalna stampa na tekstilu

Danas postoje tehnike štampanja kojima se mogu štampati neverovatno realne fotografije. Jedna od tih tehinka je direktna digitalna štampa kao zadnja reč tehnike u toj oblasti. Ova tehnika se pojavila tek krajem 20. veka sa pojavom savremenih računara.
Direktna digitalna stampa je proces gde se željeni motiv štampa direktno na tekstilu preko računara i specijalnog štampača. Ova vrsta štampe omogućava postizanje neverovatnih efekata na tkanini, izuzetnu preciznost, perfektan otisak i postojanost boja.

 

TV 1

Pri pravilnom održavanju boje su trajne, ne skidaju se, ne pucaju i ne ljušte, jer ulaze u materijal te se impregniraju sa njim.

Otisak je postojan na temperaturu, svetlost i pranje. Boje su ekološke, na vodenoj bazi te se ovim dostignucem ostvaruje i funkcija zaštite okoliša.
Direktna digitalna štampa ne poznaje ograničenja u dizajniranju. Dizajner ima neograničenu slobodu u kreiranju, a uzorak se može odmah uraditi bez vecih troškova pripremanja.

Naxi radio

Kod ove štampe nema ograničenja ni što se tice tiraža. Pogodna je za velike tiraže, naročito za varijabilnu štampu tj. za štampenje više razlicitih motiva u datom tiražu bez nekog većeg uticaja na cenu. Takodje je pogodna za srednje i male tiraže.
Jedna od prednosti ove vrste štampe je mogućnost štampanja originalnih motiva po želji, unikata tj. mogućnost štampanja jednog ili više različitih otisaka po povoljnoj ceni u odnosu na druge tehnike štampe.
Aura
Stampa na majicama Beograd
Zvoncica

Direktna digitalna stampa na tekstilu Direktna digitalna stampa na tekstilu – Tomash Production majice sa stampom Stampa na majicama Beograd