Štampa na majicama u Beogradu

Majice sa stampom
Majice sa stampom
Majice sa stampom

Štampa na majicama

Tomash Production raspolaže najsavremenijim mašinama za direktnu digitalnu štampu na tekstilu i kompjuterski vez. U potpunosti su kompjuterizovane i predstavljaju zadnju reč tehnike, te omogućavaju postizanje neverovatnih efekata na tekstilu.

Mi štampamo i vezemo vaše snove !

stampa majica

Direktna digitalna štampa na tekstilu nudi perfektan otisak, izuzetnu postojanost boja i otpornost na temperaturu. Maksimalni format štampe je 40x50cm. Pri pravilnom održavanju boje su trajne, ne skidaju se, ne pucaju i ne ljušte, jer ulaze u materijal te se impregniraju sa njim!

stampa majica

Kod ove štampe nema ograničenja ni što se tice tiraža. Pogodna je za velike tiraže, naročito za varijabilnu štampu tj. za štampenje više razlicitih motiva u datom tiražu bez nekog većeg uticaja na cenu. Takodje je pogodna za srednje i male tiraže.  Jedna od prednosti ove vrste štampe je mogućnost štampanja originalnih motiva po želji, unikata tj. mogućnost štampanja jednog ili više različitih otisaka po povoljnoj ceni u odnosu na druge tehnike štampe.

Otisak je postojan na temperaturu, svetlost i pranje. Boje su ekološke, na vodenoj bazi te se ovim dostignucem ostvaruje i funkcija zaštite okoliša.
Pri pravilnom održavanju boje su trajne, ne skidaju se, ne pucaju i ne ljušte, jer ulaze u materijal te se impregniraju sa njim.

 

Sa našom uslugom industrijske, trajne, digitalne štampe (pun kolor) i kompjuterskog veza, ne postoje ograničenja u dizajnu, te tako proizvod dobija na originalnosti koji će se sa zadovoljstvom nositi, a vi dobijate originalnu, jeftinu i trajnu – šetajuću reklamu.

Štampa na majicama Majice sa stampom Štampa na majicama majice sa stampom u beogradu stampa majica

Štampa na majicama u Beogradu Štampa na majicama u Beogrady

Štampa na majicama Štampa na majicama u Beogradu