vez na majicama tekstilu

Nema ,,malih” i ,,velikih” klijenata

 

Investiranjem u mašinski park, naši kapaciteti su povećani na oko 1000 primeraka digitalnog veza ili štampe na dan! Pored toga naše specijalne mašine za realizaciju specijalnih narudžbina, malih serija ili unikatnih artikala omogućavaju da naši klijenti ne brinu o ograničenjima u tiražu.

vez na majicama

Ove godine smo u mašinski park uvrstili mašinu za vez sa osam glava renomiranog japanskog proizvodjača “Tajima”, te smo tako povećali svoje kapacitete na oko 1000 vezova na dan, a investiranjem u najprodavaniji program za dizajniranje “WILCOM Software”, postižemo vrhunski kvalitet vezova. Sada smo u mogućnosti da jos brže reagujemo kada su veći tiraži u pitanju a kraći rokovi u vezu ili štampi.

Medjutim, nema ,,velikih” i ,,malih” klijenata!

Naše specijalne mašine, američki “T-jet Blazer Express”, japanski “Brother”, “Texi” omogućavaju realizaciju specijalnih narudžbina, malih serija ili izradu unikatnih artikala te da naši klijenti ne moraju brinu o ograničenjima u tiražu bilo kada je štampa u pitanju ili tehnika digitalnog veza.
Minimalni tiraz je jedan komad!

vez na tekstilu

Svesni stalne promene trendova, želja i potreba klijenata, radimo na neprestanom razvoju novih programa i naših usluga kako bismo udovoljili svim zahtevima, te pružili uslugu baziranu na visokom kvalitetu, a u kratkom roku.

Naš osnovni cilj je da svojim korisnicima usluga obezbedimo uslugu najboljeg kvaliteta, ispoštujemo rok izrade sa isporukom kao i svaki dogovoreni detalj.

 

kompjuterski vez na tekstilu

Masine za vez su danas potpuno kompjuterizovane i mogu automatski da izvode razne vrste vezova. Motivi se kreiraju i pripremaju u kompjuteru, a podaci o motivu se prenose u masinu za vez. Masina automatski vodi iglu po tkanini prema zadatom motivu koji se nalazi u memoriji.

Kao spoj tradicionalne vestine i kompjuterskog programiranja, digitalni vez je najcenjeniji nacin
ukrasavanja odece, a zbog sirokih mogucnosti u ispisivanju logoa, slogana, amblema i sl., digitalni vez
je postao zanimljiv za promotivnu industriju.

Tako je danas kompjuterski vez na tekstilu jedna od najatraktivnijih tehnika brendiranja.

vez na majici sa kragnicom

vez na salovima

 

Ovde mozete videti tehniku digitalnog veza.